AVÍS DE GALETES (COOKIES) PER A LLOCS WEB
Galetes que fem servir al nostre lloc web
Com expliquem al nostre Avís de privacitat, el nostre lloc web fa servir galetes i altres tecnologies de rastreig. En aquest lloc web podem fer servir diferents tipus de galetes. Aquest Avís està dissenyat per ajudar-vos a entendre els tipus de galetes del nostre lloc web, i per permetre que feu una tria informada sobre quines galetes voleu als vostres dispositius.

GALETES ESTRICTAMENT NECESSÀRIES
Aquestes galetes són essencials a l’hora de permetre que us desplaceu pel lloc web i en feu servir les funcions, com ara accedir al vostre compte personal. Sense aquestes galetes, els serveis que heu sol·licitat no se us podrien oferir. Aquestes galetes no recullen cap tipus d’informació personal.

GALETES TÈCNIQUES
Les galetes tècniques ens ajuden a millorar el nostre lloc web. Aquestes galetes recullen informació sobre com els visitants fan servir un lloc web, per exemple quines pàgines visiten més sovint. Aquestes galetes no recullen informació que pugui identificar un visitant.

GALETES D´ANÀLISI
Aquestes galetes permeten que el navegador recordi les tries que heu fet (com ara el vostre nom d’usuari, idioma o la regió des de la qual us connecteu) i us puguem oferir funcions més personalitzades. Aquestes galetes també poden fer-se servir per recordar canvis fets al lloc web o a parts de les pàgines web que hagueu personalitzat.

GALETES DIRIGIDES (MÀRQUETING I PUBLICITAT)
Aquestes galetes recullen informació sobre els vostres hàbits de navegació per tal d’oferir-vos publicitat que us resulti rellevant i que us interessi. També es fan servir per esbrinar el número de vegades que veieu un anunci i per ajudar a mesurar l’efectivitat de les campanyes publicitàries. Recorden que heu visitat un lloc web i aquesta informació es comparteix amb altres empreses com ara anunciants.