Menu opener

Millor preu garantit

Termes i condicions

 

1. Característiques habitació:

     a. Mateix tipus d'habitació: el Millor Preu Garantit s'aplica a un tipus d'habitació de la competència que sigui substancialment similar a un tipus d'habitació que pugui reservar-se en la pàgina web de B&B Hotels. Els tipus d'habitacions de la competència tenen característiques que inclouen, encara que no de manera excloent, vistes, comoditats, roba de llit i mides d'habitacions similars, conforme el que determini B & B Hotels segons el seu propi i exclusiu criteri ( "habitació de la competència") .

     b. Les mateixes dates: La millor tarifa ha de ser trobada en línia per a una habitació equivalent en la mateixa data de check-in i check-out.

     c. Les mateixes condicions: Tant els preus com els termes i condicions de les tarifes, inclòs però no limitat el prepagament, dipòsit, o altres condicions, han de ser iguals o més restrictives que els termes trobats a la pàgina web de B&B Hotels. Per exemple, si reserves una habitació cancel·lable sense penalització en la pàgina web de B & B Hotels, no podràs comparar aquesta amb una habitació de prepagament o tarifa no reemborsable, trobada en una pàgina web de la competència. Si reserves una habitació de prepagament o tarifa no reemborsable a la nostra pàgina web, podràs comparar aquesta amb una habitació amb cancel·lació gratuïta en una pàgina web de la competència. El millor preu garantit no s'aplica a reserves fetes a través de pàgines web on els termes i condicions de reserva es desconeixen fins un cop realitzada la mateixa.

     d. Mateix preu: El preu de l'habitació ha mostrar-se, reservar-i pagar-se en la divisa de l'hotel. La garantia no inclou taxes extraordinàries com ara recàrrecs per persona addicional. Per a estades de diverses nits, es compararà el preu mitjà per habitació i nit que s'hagi trobat en un lloc web que no pertanyi a B & B Hotels, amb el preu mitjà per habitació i nit corresponent a la seva reserva de diverses nits trobat al lloc web de B&B Hotels.

 

2. Tarifes no publicades: el Millor Preu Garantit no s'aplica a les tarifes no publicades. Les tarifes no publicades són tarifes que no es troben disponibles per al públic en general. Les tarifes que no es troben disponibles per al públic en general comprenen, encara que sense caràcter limitador:

     a. Tarifes corporatives amb descompte

     b. Tarifes per a grups

     c. Tarifes per a reunions

     d. Qualsevol tarifa que requereixi ser soci d'un club com ara les tarifes per AAA o AARP, programes de fidelització, o una altra organització en la qual es prenen com a meta certes tarifes per a un grup específic de persones i no tenen per objecte el públic en general.

     e. Comandes per correu postal

     f. Comandes per correu electrònic

     g. Qualsevol tarifa que requereixi un codi de descompte o un cupó

     h. Tarifes disponibles a llocs web que no revelen el nom de l'hotel fins que la reserva s'ha completat.

 

3. Termes de reclamació: La reclamació haurà de ser enviada a través de correu electrònic a: esp-info@hotelbb.com

L'email ha d'incloure la informació: nom i cognoms, número de reserva i pàgina web on estigui publicada la tarifa de la competència. Correus electrònics incomplets no es prendran en consideració. Per poder contrastar la reclamació, aquesta haurà de ser enviada 24 hores abans del check-in.