Menu opener

Política de privacitat

Qui som?

Quan feu servir aquest lloc web, pot ser que diversos tipus d’informació, incloent-hi les vostres dades personals quedin disponibles o es recullin expressament per B&B Hotels i tercers que ens proporcionen estadístiques d’ús del lloc web.

L’entitat responsable del processament relacionat amb aquest lloc web és Move On B&B Hotels, una companyia francesa amb seu social a 271, rue du Général Paulet, 29200 Brest, qui, al seu torn, és subsidiària de Financière Sun - el nostre hòlding d’empreses registrat a França (anomenat col·lectivament “B&B Hotels” o “nosaltres”).

 

Per a què necessitem les vostres dades personals?

Bàsicament necessitem les vostres dades personals per processar i confirmar les vostres reserves als nostres hotels. A més, podem fer servir les vostres dades per:

  • administrar el vostre compte al nostre lloc web, si en teniu.
  • administrar el vostre compte del programa de fidelització, si sou membre dels nostres programes de fidelització, com ara e-club.
  • per finalitats de màrqueting i per enviar-vos notícies i ofertes. Podeu donar-vos de baixa d’aquestes comunicacions fàcilment, fent un clic a l’enllaç de “donar-se de baixa” que incloem a tots els butlletins.
  • per posar-nos en contacte si calgués (p. ex. per respondre les vostres sol·licituds sobre les reserves).
  • per millorar els nostres serveis i proporcionar-vos la millor experiència d’usuari.
  • per assumir les nostres obligacions legals com ara complir amb les lleis i normatives corresponents, respondre a requeriments legals per part de les forces d’ordre, etc.

En qualsevol cas, ens comprometem a assegurar que la informació que recollim i fem servir és l’adequada per a aquesta finalitat, i no constitueix una invasió de la vostra privacitat.

 

Quina informació recollim?

  • La vostra adreça de correu electrònic, així com altra informació personal (p. ex. nom d’usuari, nom, lloc de residència, número de telèfon, etc.), que us demanem per omplir formularis o que trieu mostrar-nos durant el procés de reserva, o si decidiu registrar-vos al nostre lloc web, contactar o donar-vos de baixa del nostre butlletí informatiu o programa de fidelitat.
  • Informació recollida per galetes (consulteu més avall).
  • Qualsevol informació personal que hagueu triat proporcionar-nos a través dels nostres centres de trucades o per correu electrònic.
  • La vostra adreça IP, així com la informació del vostre navegador, tipus de sistema operatiu, tipus de dispositiu portàtil o mòbil amb el qual accediu al lloc web de B&B Hotels.

Galetes

El nostre lloc web utilitza les anomenades galetes (cookies) per fer que el nostre servei sigui més dirigit a l’usuari, efectiu i segur. Una galeta és un petit arxiu de text que guarda el vostre navegador al vostre dispositiu. L’ús de galetes ens permet millorar la vostra experiència d’usuari, perquè permet que el lloc web us “recordi”, ja sigui durant la vostra visita o en les repetides visites.

La majoria dels navegadors web accepten galetes. Podeu impedir o restringir l’ús de galetes del vostre navegador. Algunes de les galetes que fem servir són “galetes de sessió”, les quals s’esborren automàticament després de la vostra visita. Podeu esborrar totes les galetes que ja estiguin al vostre ordinador i podeu configurar la majoria de navegadors per impedir que us n’afegeixin. Si ho feu, tanmateix, pot ser que hagueu d’ajustar manualment algunes de les preferències cada cop que visiteu un lloc web i, alguns dels serveis i funcionalitats pot ser que no funcionin.

 

Compartirem les vostres dades personals amb algú més?

Algunes de les vostres dades personals seran subministrades a alguns proveïdors de serveis en el curs de la nostra relació. Qualsevol tercer amb qui compartim les vostres dades està obligat a guardar-les en secret, i a fer-les servir només per a les finalitats per a les quals us ofereixen el servei en nom nostre.

 

Quant de temps guardem les vostres dades?

Només emmagatzemem les vostres dades personals fins que la finalitat concreta per a la qual les manteníem s’hagi satisfet, o fins que se’ns obligui legalment a deixar de fer-ho. Un cop aquesta finalitat concreta deixi d’existir, les vostres dades personals seran esborrades.

Com protegim les vostres dades?
Fem servir mesures legals, tècniques i organitzatives adequades per protegir les vostres dades personals contra qualsevol manipulació, pèrdua, destrucció o accés accidental o intencionat per part de persones no autoritzades.

 

Els vostres drets

En qualsevol cas en què estiguem en possessió o processem les vostres dades personals, teniu els drets següents:

Dret d’accés – teniu el dret a demanar-nos una còpia de la informació de què disposem sobre vosaltres.
Dret de rectificació – teniu dret a corregir les dades de què disposem, si són inexactes o incompletes.

Dret a l’oblit – en algunes circumstàncies, podeu demanar que esborrem dels nostres registres les vostres dades.

Dret a restringir el processament – en certes condicions, podeu demanar exercir el dret a restringir el processament.

Dret a la portabilitat – teniu dret a transferir les vostres dades a una altra organització.

Dret d’oposició – teniu dret a oposar-vos a alguns tipus de processament com ara el màrqueting directe.

Dret d’oposició al processament automàtic, incloent-hi l’elaboració de perfils – també teniu dret a estar subjecte als efectes legals d’un processament automàtic o una elaboració de perfils.

 

Contacte

Si teniu una sol·licitud legítima relacionada amb la protecció de dades, podeu enviar directament un correu electrònic al nostre responsable de protecció de dades a esp-privacy@hotelbb.com.

 

Enllaços de tercers

Els llocs web de B&B Hotels poden contenir enllaços a llocs webs propietat de tercers i controlats per aquests tercers. Tingueu en compte que B&B Hotels no es fa responsable ni té cap obligació respecte de les polítiques de privacitat d’aquests llocs.

 

Actualitzacions

Aquest Avís de privacitat ha entrat en vigor el 25 de maig de 2018. Podem actualitzar aquest Avís de privacitat periòdicament. Us aconsellem revisar aquest document de tant en tant.