Menu opener

L'Alhambra i el Generalife de Granada

Image
Alhambra y Generalife de Granada

L'Alhambra és la destinació turística de Granada per excel·lència, a més de ser el monument més visitat d'Espanya. A només 16 quilòmetres del nostre hotel.

Es tracta d'un preciós complex que uneix cultures tan diverses com la musulmana, la renaixentista o la romàntica. L'Alhambra era el palau i fortalesa en la qual s'allotjava el monarca del Regne nassarita juntament amb la seva cort. B & B Hotel Granada et convida a passejar pels seus jardins i contemplar les seves instal·lacions gaudint d'una experiència única i relaxant.

L'Alhambra t'ofereix un seguit d'itineraris recomanats perquè gaudeixis al màxim d'un dels monuments més visitats a tot el país. Escull les excursions d'1 o 2 dies per a una visita de més o menys profunditat, a més s'organitzen excursions nocturnes perquè puguis contemplar les mil meravelles de l'Alhambra.  

El Generalife és popularment conegut per ser el palau que utilitzaven els reis musulmans com a lloc de repòs; i va ser declarat al costat de l'Alhambra com a Patrimoni de la Humanitat.

Descobreix les rodalies del Generalife, situat a l'altra banda de les muralles de l'Alhambra, passeja pels seus jardins, patis, horts ... i teletranspórtate a un temps de reis. El Pati de la Sèquia és un dels més emblemàtics que barreja el seu origen persa amb una més que destacable influència andalusa. Coneix les construccions del Generalife que el converteixen en un dels conjunts més importants de l'arquitectura musulmana, no sense oblidar-nos de la seva forta influència cristiana que és apreciable també en l'arquitectura. La Almunia és un dels conjunts residencials més destacables del Generalife causa de la seva gran extensió de terreny que resulta perfecte per al cultiu i les pastures. B & B Hotel Granada et convida a visitar el Palau del Generalife, observa la riquesa i la bellesa de la seva pòrtic i accedeix al més profund del palau de l'Alhambra. Si continuem el nostre recorregut pel Pavelló Nord del Palau, podràs trobar els increïbles Jardins Alts, ideals per prendre un respir i meditar, i l'Escala de l'Aigua que comunica el palau del Generalife amb una capella.  Descobreix la màgia de l'Alhambra i el Generalife i hospédate amb nosaltres al nostre hotel a Granada. Reserva amb nosaltres i sent l'encís granadí.