Menu opener

Castillo San Ferran

La Costa Brava és una destinació que cada any acull a un gran nombre de turistes interessats per la seva gastronomia, els seus paisatges naturals, el seu clima, el seu ambient festiu i, sobretot, pel seu caràcter cultural.

El Castell de Sant Ferran està situat sobre un dels turons al terme de Figueres. Amb una capacitat per a 6000 persones, el Castell de Sant Ferran constitueix la fortalesa amb baluards més gran d’Europa i declarat bé d’interès cultural. Un veritable atractiu per als amants del turisme històric i cultural. Es tracta d’un testimoni impressionant de l’enginyeria militar del segle XVIII, l’extensió és equivalent ni més ni menys que a 32 camps de futbol (3120 m.-5500 si tenim en compte l’espai de les seves glacis-)

El Castell de Sant Ferran va servir de base militar fins a 1966 i, des de llavors, el seu estat de conservació ha estat excel·lent. De manera que el 1997 es va decidir que el Castell de Sant Ferran oferís visites guiades de forma regular. Una excel·lent forma de conèixer la història, la cultura i l’art de l’època.

A més, des de les seves muralles podem contemplar tot el panorama campestre de la plana empordanesa. Hectàrees de camps de cultiu protegides per esplendorosos cipreses.

Et recomanem la visita guiada a la catedral de l’aigua, una visita activa en què es realitza un recorregut pel fossat de la fortalesa a bord de vehicles tot terrenys. També inclou visita a les galeries subterrànies i la navegació a bord d’embarcacions pneumàtiques per l’interior de les cisternes de la fortalesa.

* Afegir link web: https://lesfortalesescatalanes.info/

Troba l’hotel B&B Hotel Figueres a 6 km. Del Castell de Sant Ferran, i gaudeix d’aquesta gran experiència cultural que t’ofereix. Desitjaràs tornar.

Direcció: Pujada del Castell s / n Reserva el teu hotel a Figueres amb B & B i gaudeix al màxim de la ciutat i del Castell de Sant Ferran.