Menu opener

Circuit de velocidad d'Albacete

Image
Circuito de velocidad de Albacete

El nostre Hotel Sidorme es troba a només 3,5 km del Circuit de velocitat d’Albacete, podràs arribar per la carretera d’Ayora (CM-332).

El circuit de velocitat d’Albacete és ben conegut com “La Torrecica”, és un dels favorits entre els motoristes i un dels més populars d’Espanya per la seva situació entre Madrid i València. El seu traçat és senzill i sense desnivells, no està pensat només / únicament per a professionals de l’automobilisme / motociclisme sinó que és ideal per a tots aquells que vulguin iniciar-se en el món dels circuits.

Per als amants de la velocitat, aquest circuit pot llogar a un preu reduït i amb una assegurança especial que cobreix un ple gairebé assegurat en totes les tandes i cursos. A més, el circuit et permet deixar les motos als boxes la nit anterior a la tanda o al curs perquè sempre hi ha un guàrdia que vigila l’entrada a les nits.

Cada any, el circuit de velocitat d’Albacete rep campionats regionals, nacionals, europeus i mundials i s’omple amb els aficionats al món del motor i de la velocitat de motos, cotxes, fórmules i camions. Tindràs l’ocasió d’acudir a importants campionats de motociclisme durant la teva estada al nostre Hotel a Albacete.

En el circuit de velocitat s’han celebrat nombroses activitats complementàries com concerts, presentacions de cursets, test de pneumàtics, entrenaments d’equips, proves especialitzades, rodatges d’anuncis publicitaris, concentracions, reunions especials i diferents esdeveniments.

Aprofita al màxim la teva estada a la ciutat manxega. L’hotel Sidorme a Albacete és a prop del Circuit de Velocitat. A només 3,5 km, vine i gaudeix-. Sent la velocitat hospedándote amb nosaltres. Reserva ja i coneix Albacete.