Menu opener

Els Barris Historics

Image
Barrios historicos de Granada

Descobreix els barris més enigmàtics de Granada, al barri de l’Albaicín i Sacromonte, una visita més que obligatòria a la ciutat.

El Albaicín (o Albayzín) és un barri d’origen andalusí, un dels barris més visitat gràcies a la seva gran riquesa històrica, arquitectònica i paisatgística. El Albaicín va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1984 al costat de l’Alhambra i el Generalife. Entre les seves construccions podràs apreciar una barreja d’un estil antic i musulmà amb un toc andalús. Sé part de la història de Granada, visitant les restes de l’antiga muralla àrab de l’Albaicín. Continuant pels voltants del riu Darro, podràs observar la Reial Cancelleria que va ser construïda al segle XVI per l’arquitecte Diego de Siloé i és considerada Bé d’Interès Cultural des de 1977. En el Albaicín es recullen infinitat de valors arquitectònics i és per això que es considera un dels barris renaixentistes de la ciutat.

Visita els miradors de l’Albaicín, Sant Nicolau i Sant Cristòfol, i gaudeix d’unes fantàstiques vistes del conjunt de l’Alhambra i del Generalife.

Un altre dels barris més importants de la ciutat de Granada, és sens dubte, Sacromonte. Aquest barri està situat al turó de Valparaíso i és popularment conegut per ser l’antic barri dels gitanos, que es van assentar a la ciutat després de la conquesta de Granada. És un dels seus barris més pintorescos i per això un dels espais turístics més importants de Granada. Sacromonte alberga una sèrie de monuments que no podràs perdre’t com són: L’Abadia del Sacromonte, situada al cim d’aquest turó, i el Col·legi del Sacromonte. Gaudeix dels secrets que t’ofereix aquesta preciosa ciutat andalusa, allotjant-te al nostre hotel B & B de Granada. Reserva amb nosaltres i et teletransportate a l’època dels barris històrics granadins.