Menu opener

Feria de Albacete

Image
Feria Albacete

El nostre Hotel Sidorme es troba a tocar del Recinte Firal d’Albacete, a 5 minuts. La Fira d’Albacete, ha estat declarada d’interès turístic internacional. Se celebra tots els anys del 7 al 17 de Setembre des de 1710 i és la festa més important de la ciutat ja que honora a la seva patrona La Verge dels Plans.

Es tracta de deu dies de celebració en què tota la ciutat es concentra en el singular Recinte Firal, en el qual no importa ni l’hora ni el dia, sempre podràs gaudir de la Fira d’Albacete. Et recomanem que assisteixis a la seva tradicional obertura que comença amb una cavalcada que recorre els carrers de la ciutat. És tradició traslladar la imatge de la Verge dels Plans cap al Recinte Firal i un cop allà començar amb l’acte d’obertura. Són característics els focs artificials i els balls populars; però per descomptat el més important, és la gran obertura de la porta principal, la famosíssima Porta de Ferro. Un cop oberta la porta, queda inaugurada la famosa Fira d’Albacete.

Gaudeix de plans a totes les hores del dia; podràs fer excursions matinals pel Passeig de la Fira, està ple de tómboles i atraccions aptes tant per a adults com per als més petits. Gaudeix de les tiberis i prova els típics entrepans de botifarra i “guarreta” acompanyats de les millors tapes manxegues. A la tarda toca el torn del cafè amb el “miguelito” un toc dolç amb la rebosteria més fina i popular de la província. La resta del temps dedica’l a ballar a les carpes, hi ha ambient diürn i nocturn, tria el que més t’agradi.

Gaudeix de la Fira d’Albacete, una de les millors d’Espanya, al nostre Hotel a Albacete. Reservant amb nosaltres et sentiràs com un ciutadà més.