Menu opener

La Roca Village

Image
Roca Village

Amb vista a les platges de la Costa Brava, La Roca Village es troba en un entorn tranquil, només 36 quilòmetres del nostre hotel a Granollers, a poc més de mitja hora de Barcelona. Es pot arribar fàcilment al paradís de botigues de luxe i relaxar-se per les compres.

La Roca Village és un dels nou centres comercials Villages Chic Outlet Collection de la compra Valor al detall. Passegeu pel centre comercial i descobrir més de 900 boutiques outlet, on trobareu totes les principals marques de moda a tot el món. Aquestes marques ofereixen col·leccions autèntiques les temporades anteriors amb descomptes de fins al 60%, i en ocasions més, sobre el preu de venda recomanat, i això, durant tot l’any.

Vingui a gaudir d’una veritable experiència de compres de luxe sense precedents, adaptat als clients més exigents. Les marques es troben a La Roca Village són, entre altres: presa d’Armani, Burberry, Calvin Klein, Custo, L’Oca, Michael Kors, Escada, Gucci, Versace, Tommy Hilfiger, etc. També hi ha joies i rellotges de marques com Swatch maletes, Swarovski o Samsonite o sabates esportives de marca, com Munic, furgonetes o dièsel.

A més de les botigues de luxe de la marca, la Roca Village compta amb espais a l’aire lliure (llogarets) i organitza durant tot l’any molts esdeveniments. Gaudir d’una experiència única amb un cafè a Starbucks paradís, sols o acompanyats.

Reservi la seva estada als nostres hotels Granollers i anar de compres al centre comercial de la Roca Village d’hotels B&B Hotels.