Menu opener

Museo Dalí

L’hotel B & B de Figueres té una ubicació privilegiada. A només 3,4 km. del popular Museu Dalí i molt proper al Museu del Joguet, al Castell de Sant Ferran i a les meravelloses platges de la Costa Brava, no és d’estranyar que sigui una de les estada preferides de molts viatgers. Més concretament, el Museu Dalí va ser fundat el 1974 i va ser el mateix Salvador Dalí qui va realitzar expressament les obres per a la seva Teatre-Museu.

Al Teatre-Museu Dalí tindràs el plaer de gaudir de l’art surrealista més valorat del pintor gironí, que va decidir llegar gran part de les seves obres al Teatre-Museu Dalí i al Museu Reina Sofia de Madrid. Al costat del Teatre-Museu Dalí trobem el Museu Dalí-Joies que presenta un recull de 39 joies elaborades en or i pedres precioses, així com els 27 dissenys que va realitzar Dalí per a la confecció de les mateixes entre els anys 1941 i 1970. Allotja’t en aquest hotel econòmic a prop del Museu Dalí i gaudeix de l’art més surrealista del popular pintor, tant amb la seva pintoresca estètica externa com amb l’inoblidable art del seu interior. Amb aquest hotel prop del Museu Dalí tindràs l’art molt a prop. Podràs visitar el Museu Dalí sense necessitat de reserva (almenys que sigui un grup superior a 25 persones).

Però has de tenir en compte que l’última entrada permès serà 45 min abans que es tanqui el Museu Dalí (per a més informació sobre l’horari del Museu Dalí consulteu el web) Et sorprendrà la sala dedicada a Mae West, el Palau del Vent o el Cadillac Plujós. Atrevides composicions que comparteixen edifici amb les pintures més destacades d’un artista universal. Direcció: Plaça Gala i Salvador Dalí, 5 Vine a conèixer Figueres i reserva amb B & B per sentir-te com a casa. Afegir link wb Museu: http://www.salvador-dali.org/es_index/