Menu opener

Museo de la Cuchillería

Image
Museo Cuchilleria

El nostre B&B Hotel es troba a 6 km de la ganiveteria d’Albacete Museu. Aquesta és una propietat única a Espanya i típic del Canal dedicat al sector principal de la província, el sector Cutler. Els coberts a Albacete Museu és un dels tres museus dedicats als coberts a Europa; els altres dos es troba a Solingen (Alemanya) i Thiers (França). Aquests tres museus estan units per la declaració en defensa del sector d’Albacete Cutler, sota el lema: “Tres ciutats, tres museus, tres països.”

El Museu de la ganiveteria, es troba a la plaça de la catedral a la Casa Hortelano. Va a trobar fàcilment, ja que és un bell edifici la façana està coberta de pisa verda situat en una zona molt cèntrica de la ciutat, prop de la plaça de l’ajuntament i al davant de la catedral d’Albacete.

Aquest museu alberga una gran col·lecció d’articles de ganiveteria tradicional local i exposicions temporals sobre famosos i els coberts a tot el món. Si teniu temps, no us oblideu de visitar les exposicions organitzades per l’Associació de Cuchilleros d’Albacete, APRECU.

Les col·leccions permanents del Museu de la ganiveteria, incloent la col·lecció especial “Jesús Vico”, format de peces arqueològiques de l’Edat del Ferro, la romana i visigoda, són les que atrauen més visitants. A més, si vostè està interessat en la història de la ganiveteria a Albacete, el museu també ofereix document audiovisual titulat “fabricants de ganivets: mite, professió i futures.”

Amarar-se de la cultura de la ganiveteria aquesta regió durant la seva estada al nostre hotel a Albacete.