Menu opener

La Rambla de Barcelona

Image
Rambla de  Barcelona

Recorre i coneix Barcelona des del nostre B&B Hotel, estem a només 34 quilòmetres en cotxe del centre de la ciutat on està la Rambla.

Comença la teva excursió barcelonina per la Rambla, un dels llocs més emblemàtics de Barcelona i també un dels focus en què es concentra més activitat. És un passeig de vianants sempre abarrotat que travessa el cor de la ciutat. Arribar a la Rambla des del nostre hotel a Granollers és molt senzill; dirigeix-te fins al Port Vell, l’extrem sud de la Rambla o cap a la Plaça de Catalunya, extrem nord. La Rambla de Barcelona és el passeig que separa el famosíssim Barri del Raval del Barri Gòtic.

Passejant per la Rambla podràs diferenciar cinc zones des de la Plaça de Catalunya fins al Mirador de Colom. La primera, la Rambla de Canaletes està situada a la part més alta i és la zona més concorreguda i animada. A continuació, la Rambla dels Estudis que és també coneguda com la rambla dels ocells causa que allí es trobava l’antic Mercat dels Ocells. La Rambla de les Flors és la zona més acolorida i perfumada amb els seus nombrosos llocs de flors i plantes, a més conté el famós Mercat de la Boqueria. La Rambla dels Caputxins és coneguda com la rambla del centre i en la qual se situen edificis de gran valor arquitectònic com el Gran Teatre Liceu, el Palau Güell i la Plaça Reial. Finalment la Rambla de Santa Mònica és una zona plena de bars i restaurants en què es troba el Mirador de Colom.

Descobreix les atraccions i l’entreteniment que t’ofereix la Rambla, gaudeix de presentacions en viu i estàtues humanes o emporta’t el teu propi retrat fet per un artista de carrer. Si ho prefereixes també hi ha una sèrie d’atraccions permanents, el Museu de Cera, el Museu Eròtica, el Monument de Cristòfor Colom i el Mercat Modernista de la Boqueria.

Diverteix-te per Barcelona i hospédate amb nosaltres al nostre hotel a Granollers, et sentiràs com un ciutadà més. T’esperem a Barcelona.